Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ...

Ο προπονητής της ομάδας βόλει γυναικών της ΑΕΚ Αποστόλης Οικονόμου προέβη σε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των πλέι οφ της Σαντορίνης. Αναλυτικά τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ:

«Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για τις μάχες των play offs. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας έχει πεισμώσει και δεν θέλουμε να δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν να πιστεύει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να το δείξουμε», τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

«Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μας στον τελικό από το πρώτο παιχνίδι. Ο ΟΠΕΡ είναι μια ομάδα που αξίζει το σεβασμό μας, βρέθηκε δίκαια στην 4η θέση και για να κερδίσουμε πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Ένωσης και κατέληξε: «Το Ρέθυμνο από τη στιγμή που βρέθηκε στην τετράδα έχει πετύχει το στόχο του, θα έρθει χωρίς άγχος κι αυτό το κάνει πιο επικίνδυνο και σίγουρα θα είναι ένα πολύ πιο δύσκολο ματς από αυτά της κανονικής περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου