Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΕΚ-ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:3-1...

Η ΑΕΚ πέρασε ένα σχετικά άνετο απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.Συγκεκριμένα,τα κορίτσια επικράτησαν με 3-1 σετ του Ρεθύμνου στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού και πανηγύρισαν την
πρόκρισή τους στον τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, όπου θα βρουν μπροστά τους έναν εκ των Ολυμπιακού-Κηφισιάς. Ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες ήδη προηγούνται με 2-0 νίκες των αντιπάλων τους.
Να τονίσουμε πως αν ο Ολυμπιακός περάσει ο μεγάλος τελικός, όπου θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 16:30.

Το ματς
Νωθρό ήταν το ξεκίνημα που πραγματοποίησαν τα κορίτσια της ΑΕΚ, με το Ρέθυμνο να το εκμεταλλεύεται αυτό σε μεγάλο βαθμό και να παίρνει από την αρχή προβάδισμα. Αυτό, όμως δεν κράτησε πολύ, αφού η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, ενώ στην πορεία περιόρισε ακόμα περισσότερο τις κινήσεις των αντιπάλων, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ.
Στο δεύτερο σετ η Ένωση μπήκε με φόρα, ώστε να «καθαρίσει» γρήγορα το ματς και να σκέφτεται ήδη τον τελικό και τα κατάφερε. Αν και στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικές, τα κορίτσια του Αποστόλη Οικονόμου έδειξαν σταθερότητα και καθαρό μυαλό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στο ότι πανηγύρισαν το δεύτερο σετ με τον ΟΠΕΡ να μένει στους 6 πόντους.
Στην πορεία, η ομάδα της Κρήτης εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα της ΑΕΚ και ανέβασε στροφές προσπαθώντας να πιέσει. Μάλιστα τα κατάφερε,αφού δημιούργησε και μια σημαντική διαφορά, μπλοκάροντας την ΑΕΚ και φτάνοντας στην μείωση του σκορ (2-1 σετ).
Στο τέταρτο σετ οι «κιτρινόμαυρες» ήταν αποφασισμένες να μην τραβήξει άλλο αυτή η ιστορία και ανέβασαν στροφές, βελτιώνοντας σερβίς και υποδοχή. Παρόλα αυτά. με ένα σερί 9-0 οι φιλοξενούμενες έφτασαν να βρίσκονται μπροστά με 15-14 μπροστά. Κάπου εκεί η ΑΕΚ αφυπνίστηκε και κατάφερε, παρά την πίεση να

Τα σετ: 25-17,25-6, 21-25, 25-23.
ΑΕΚ (Απόστολος Οικονόμου): Τοτσίδου, Γκούζου, Τζανακάκη, Μποροβίνσεκ, Παπαφωτίου, Μέντεζ, Ρόγκα, Τσοχατζή, Κις.
ΟΠ Ρεθύμνου (Μιχάλης Χαχαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Σμπιράκη, Κορτέζ , Φεντότοβα, Σαλούστρου, Σημαντηράκη -λ, Δηλαβέρη -λ, Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου