Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Φεύγει από την Α.Ε.Κ. ο Παπαδήμας!

Ο τερματοφύλακας της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της Α.Ε.Κ. μέσα στις επόμενες μέρες θα λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του- Σε έντονη κινητικότητα για τους μεταγραφικούς στόχους οι «κιτρινόμαυροι»!

Σίγουρα ένα άσχημο νέο που σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να ακούσουν οι ιθύνοντες του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ είναι η μετάθεση του Γιώργου Παπαδήμα στην Κρήτη αφού το επάγγελμα του στρατιωτικού κρύβει αυτές τις εκπλήξεις. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ένωσης όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το γεγονός πως χωρίς να είναι δική του επιλογή θα πρέπει να φύγει από την αγαπημένη του ομάδα.
Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ κοιτούν τους νέους μεταγραφικούς τους στόχους που έχουν αρκετή εμπειρία στον χώρο της σάλας. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές μέρες εξετάζει την περίπτωση της απόκτησης του Βύρωνα Σίμου ο οποίος επιθυμεί τόσο πολύ να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα που σε περίπτωση που η ομάδα του πει το «ΟΚ» θα έρχεται από την Σαλαμίνα στον Γέρακα (!). Στην συνέχεια «κιτρινόμαυρα» μάτια βρίσκονται και πάνω στον Γιώργο Τζανή ο οποίος με την φανέλα των Γυπαετών έκανε μια εξαιρετική χρονιά και όλα δείχνουν πως θα είναι ακόμα μια μεταγραφή για την ΑΕΚ αφού μένει ελεύθερος.
Ελεύθερος επίσης θα μείνει και ο νεαρός τερματοφύλακας της Αθήνας 90 που αγωνιζόταν ως δανεικός την περασμένη σεζόν στην Ηλιούπολη, Κώστας Σταυρινός και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη.
Όσον αφορά στις υπόλοιπες κινήσεις θα κινηθούν ανάμεσα σε παίκτες της Ολυμπιάδας αλλά και του Δούκα που ακόμα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς έχουν μπροστά τους τον τελικό του Κυπέλλου. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά θέματα πάνω στον προγραμματισμό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου