Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ μπορείς να προκριθείς!

Μπορεί η ΑΕΚ να ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα αλλά ελπίζει στην ανατροπή του σκορ και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ!



Για ακόμα μια φορά οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ έπαιξαν σαν μάγκες! Έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες για να φτάσουν μακριά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γέμισαν όλους τους οπαδούς που περίμεναν στην Ελλάδα τα νέα με ελπίδα και αισιοδοξία ότι με νίκη πάνω από 4 γκολ μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Η Ένωση λοιπόν ηττήθηκε 27-23 στην Πορτογαλία την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αλλά ελπίζει πως με την ίδια καλή απόδοση στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους «8» του Τσάλεντζ Καπ.
Με τον Χριστόφορο Μπακαούκα και τον Αντώνη Κόντη να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αγωνίστηκε η ΑΕΚ στην Πορτογαλία αλλά το πάθος τους και το ιατρικό τιμ έκαναν θαύματα με τα δύο παιδιά να δίνουν κανονικά το «παρών». Από την αρχή το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη να χάνει με 27-23 αλλά αν στις αντεπιθέσεις ήταν πιο ψύχραιμοι και χαλαροί θα είχαν καταφέρει να πάρουν κάτι καλύτερο από την κάτοχο του τροπαίου.
Τώρα όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αγώνα της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να καταφέρει να ανατρέψει το σκορ των τεσσάρων γκολ για να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν: Καφφάτος, Κουλούρης, Συγγάρης, Μπακαούκας 9, Κόντης, Γεωργιάδης 1, Μάνιτς 3, Παπαδόπουλος 3, Ασαρίδης 3, Μεγαλοοικονόμου, Πάρκχανιουκ 2, Βακάλης 2, Τσαούσης και Τούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου