Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος θα μείνει στο καράβι «Σούπερ Λίγκα»;

Μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, το ενδιαφέρον στις επόμενες αγωνιστικές, συγκεντρώνεται στην μάχη της παραμονής και στην είσοδο στα πλέι-οφ:

Το ντέρμπι, μπορεί να έληξε, με νικητή τον Ολυμπιακό, ωστόσο, το πρωτάθλημα και η 23η αγωνιστική, συνεχίζονται. Τη Κυριακή, υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ, υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ Ολυμπιακός Βόλου και Ξάνθη, Ηρακλή και Λάρισα αντίστοιχα. Ο «Ευρωπαίος» Άρης, τέλος, έρχεται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Αναλυτικά
Σούπερ Λίγκα:
23η Αγωνιστική
Κυριακή 20/2
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 15:00 NOVA 2
Δύο ομάδες που προσπαθούν να σιγουρέψουν τη παραμονή τους και από εκεί και πέρα, να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους για είσοδο στα πλέι-οφ. Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής, προέρχονται από ένα θετικό σερί(ο «Γηραιός» δεν έχει χάσει με τον κ. Παράσχο στο πάγκο του) και θέλουν να το αυξήσουν κατά ένα. Έτσι, αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα, στο Πανθεσσαλικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαθέτουν παίκτες της κλάσης του Ουμπίδες, του Μάρτιν και του Σολτάνι. Ο Σάκης Τσιώλης, δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα. Απεναντίας, επιστρέφουν στα πλάνα του, οι Σολάκης και Ρόκα. Από την άλλη, ο έμπειρος τεχνικός του Ηρακλή, θα έχει στη διάθεσή του, τον Σολτάνι, αλλά όχι και τους Χοσέμι, Κατσικά, Ηλιάδη και Σζοτ.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Ολ. Βόλου(Σάκης Τσιώλης):
Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μόνχε, Μπρέσκα, Τομάς, Μπερτόλντι, Άλβαρες, Νέμεθ, Σανκαρέ, Μαρτίν, Ντολεζάι, Σζέλεζι, Ακόστα, Ροντρίγκες, Ούμπιντες, Σολάκη, Μητρόπουλο, Καπετάνο, Ζαραδούκα.
Ηρακλής(Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κανακούδης, Λίμα, Αραμπατζής, Μάρα, Καϊτά, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Ντάνι, Μαχόπ, Ρόμπλες, Βουτσιάς, Στάμου, Ζερκά, Γιάκομπ, Επαλέ, Σολτάνι.
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών).
Βοηθοί: Τάτσης, Μπιτσίδης
Ατρόμητος-Άρης 17:15 NOVA 2
Επιστροφή στην Ελληνική πραγματικότητα για τον Άρη. Μπορεί οι «κίτρινοι» να έχουν ήδη το μυαλό τους στο ματς της Πέμπτης με τη Σίτι στην Αγγλία, ωστόσο, καλούνται να πάρουν βαθμό-ούς από μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Περιστερίου και να μπουν ξανά στο παιχνίδι της εισόδου στα πλέι-οφ. Από την άλλη, η βαριά ήττα του Ατρόμητου από τη Ξάνθη(3-0), τη περασμένη αγωνιστική, ελπίζουν όλοι στον Ατρόμητο να λειτουργήσει σαν ηλεκτροσόκ, ενόψει και της συνέχειας, ώστε η ομάδα να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Αν και τη Κυριακή, πάντως, δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα, τότε δεν αποκλείεται ο κ. Σπανός να προβεί σε αλλαγές... Αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη, πέρα του Σαμπού(αιμάτωμα) δεν υπάρχουν. Από την άλλη μεριά, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, εκτός του «τελειωμένου» Κόκε, δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Φατί και Μίσελ.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Ατρόμητος(Γιώργος Δώνης):
Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Δάρλας, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Φαβάλι, Καραγκούνης, Τάτος, Καραλής, Αναστασάκος, Καμαρά, Σαγκανόφσκι.
Άρης(Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βελλίδης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Πορτίγια, Παπαζαχαρίας, Τσεζνάουσκις, Καστίγιο, Ντανίλο, Κασναφέρης, Κατίδης.
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Γούκος
ΑΕΚ-Πανιώνιος 19:30 NOVA 1
Skoda Ξάνθη-Λάρισα 19:30 ΝΕΤ
Εκεί που ήσουν πέρσι(Ξάνθη) είμαι(Λάρισα). Πριν από έναν χρόνο, οι δύο ομάδες κατέγραφαν εντελώς αντίστροφη πορεία από την εφετινή. Η Λάρισα διεκδικούσε την είσοδο στα πλέι-οφ με τους Ακρίτες να κάνουν αγώνα για να παραμείνουν στη κατηγορία. Όπως και να έχει, η αυριανή αναμέτρηση στα Πηγάδια, είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες. Από την μία, οι Ακρίτες, θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες εισόδου στα πλέι-οφ, με τους «βυσσινί», να ψάχνουν ακόμη το σημείο, από το οποίο θα αρχίσει η άνοδος των... Λαρισαίων στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετράει επιστροφές, αντί για προβλήματα. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, επιστρέφουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, πρώτης γραμμής, σε αντίθεση με τον Νίκο Κωστένογλου, που δεν μπορεί να υπολογίζει σε οχτώ παίκτες-κλειδιά. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Νταμπίζα, Κουζέν και Κατσιαρό, αλλά και τους τραυματίες Κανόμπιο, Ταλ, Βελάσκο, Μπλάζεκ, Αμπάρη.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Ξάνθη(Νίκος Παπαδόπουλος):
Αντεφέμι, Μπόταενγκ, Μπούγκα, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πίντο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Καζάκης, Κομεσίδης, Κωστούλας, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σουάνης, Φλίσκας.
Λάρισα(Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Πρίφτης, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Μελίσσης, Βενετίδης, Καρανίκας, Ιγκλέσιας, Αμπουμπακάρι, Ρομέου, Κόζακ, Πλιάγκας, Σίμιτς, Πανκράτ, Ρέντζας, Σιατραβάνης, Μετίν, Τσιμπάμπα, Κούλιτς.
Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Δημόπουλος, Δημητριάδης
Σάββατο 19/2
Το Σάββατο τώρα, εκτός της... νίκης του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, όπως είπε και ο Βαγγ-Έλας Μαρινάκης, με 2-1 επί του Παναθηναϊκού, είχαμε ακόμη δύο παιχνίδια.
Η Καβάλα, έμεινε στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, ενώ η Κέρκυρα, ουσιαστικά «κλείδωσε» τη παραμονή, με τη νίκη της (2-0) επί του Αστέρα στη Τρίπολη.
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 0-2
Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1
* Η βαθμολογία και οι πρώτοι σκόρερ ΕΔΩ
**Δεν έχει οριστεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ, με τον Εργοτέλη εξαιτίας των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου