Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

«Πάλεψε» μέχρι τελικής πτώσης!

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο, Φοίνικα Σύρου στο Μενίδι και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.....



Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ είχε ένα δύσκολο αγώνα το Σάββατο το απόγευμα όπου αντιμετώπιζε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Φοίνικα Σύρου αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι η Ένωση ηττήθηκε με 3-1 σετ στο κλειστό γήπεδο του Μενιδίου αλλά κατάφερε να δείξει αρκετά θετικά στοιχεία που στην συνέχεια του πρωταθλήματος αν καταφέρει να τα βγάλει στο παιχνίδι της και να χτυπάει αποτελέσματα θα μπορέσει να σώσει την χρονιά. Η ομάδα έδωσε σκληρή μάχη και δεν παραδόθηκε αμαχητί κάνοντας την ομάδα που προπορεύεται στην βαθμολογία να παλεύει αρκετά για να πάρει τη νίκη.
Σε αυτό τον αγώνα να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΚ βρέθηκε απέναντι σε παλιούς γνωστούς και μιλάμε για τους Θάνο, Αγγελίδη και Νεόφυτο με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να παίρνουν ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ. Ενώ ο κόσμος που βρέθηκε από την Σύρο στο κλειστό του Μενιδίου για να δει την ομάδα του Φοίνικα ήταν αρκετός.
Τα σετ: 23-25, 27-29, 25-23, 19-25
ΑΕΚ (Κώστας Αρσενιάδης): Χατζηπροδρόμου, Μπουγάς, Καπίρης, Πελτέκης, Ιβάνκοβιτς, Πανδής, Γιουβανάκογλου (λ), Τσακπίνης, Παπαβασιλείου, Παυλόπουλος Χανδρινός, Μεσσάλας.
Φοίνικας Σύρου (Νίκος Νεόφυτος): Κουρούπης, Μοσκουέρα, Θάνος, Νικηφορίδης, Ρούσης, Καρανικολάου, Κάπελλας (λ), Παπακυριακού, Αγγελίδης, --Αρβανίτης, Μαραγκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου