Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν θα πηδήξουμε από το καράβι»!

Oι δηλώσεις του Άγγελου Κορωνιού μετά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό:




«Ούτε θα τα παρατήσουμε, ούτε θα πηδήξουμε από το καράβι. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους γι' αυτή την ομάδα», δήλωσε ο ΄Αγγελος Κορωνιός, αλλά για πρώτη φορά (σ.σ. και εύλογα) ήταν στενοχωρημένος από την εξέλιξη. «Ηρθαμε να παίξουμε ξέροντας τον βαθμό δυσκολίας. Ο Ηλυσιακός μετά τον πρώτο γύρο έχει κάνει κάποιες προσθήκες, έχει αλλάξει κόουτς, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, έχει φιλοσοφία και παίζει καλά. Επίσης, δεν έχει προβλήματα. Είχα επισημάνει στους παίκτες μου τι έπρεπε να προσέξουμε. Ζήτησα να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και να ελέγξουμε ρυθμό. Το κάναμε στο πρώτο μέρος και αν είχαμε κάποιες χαμένες φάσεις θα μπορούσαμε να ήμασταν και μπροστά στο σκορ. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τα φάουλ των ψηλών και αλλάξαμε σχήμα για τους προφυλάξουμε. Εκεί χάσαμε τον ρυθμό μας. ΄Ηταν ένα σημαντικό σημείο του αγώνα που μας αποσυντόνισε και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό να βάλει σουτ και να βρει ρυθμό. Στην 4η περίοδο προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, όμως, ο Ντάρκο βγήκε με πέντε φάουλ και εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Πιο καθοριστική ήταν η Τρίτη περίοδος».
Σε ερώτηση για το τι είπε στους παίκτες του πριν και μετά το ματς, απάντησε: «Το τι είπαμε με τους παίκτες μου αφορά σ' εμένα και σ' αυτούς. Οσον αφορά στη ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, όλοι ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η ομάδα δεν έχει καλή ψυχολογία, όχι μόνο τώρα, αλλά όλο τον χρόνο. Συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός πόσω μάλλον αυτό με το Περιστέρι. Η νίκη είναι μονόδρομος. Αυτή την στιγμή ουσιαστικά η ΑΕΚ παίζει χωρίς ξένους. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε την ομάδα του 2000 που είχε τους Τσακαλίδη, Κακιούζη και άλλους με την σημερινή. Δεν υπάρχει σύγκριση».
Ο Δήμος Ντικούδης τόνισε: «΄Ηταν ένας τελικός σήμερα τον οποίο χάσαμε. Ετσι, όπως είναι η κατάσταση έχουμε άλλους οκτώ τελικούς. Από την Δευτέρα επιστρέφουμε στην δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω να τα καταφέρουμε.
Πριν από το ματς ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που διεκδικεί αυτό που διεκδικούμε και εμείς. Θέλαμε τι νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όμως, το τελικο σκορ λέει ότι κάτι δεν κάναμε σωστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου